Seria ER3000, Piese din cauciuc pentru lagărele cu alunecare
slidingER3000Saibele pentru lagărele cu alunecare au elasticitatea cauciucului, precum si caracteristicile de alunecare ale pieselor din flouroplastic.

Seria PI 5000, Piese din poliamida termoplastica
slidingPI5000Materiale plastice din poliamida pot fi realizate prin injectie ceea ce ofera posibilitatea unei game foarte variate de modele.

Modelele standard de lagăre cu alunecare

slidingStandardModelele standard de lagăre cu alunecare, din categoria BEAREE, ofera avantaje din punct de vedere fianciar, dar si functii speciale deoarece sunt proiectate pentru o gama larga de aplicatii.

BEAREE FL3642, Materiale pentru lagăre cu alunecare utilizate in industria alimentară

foodPrecisionResinsModelul BEAREE EL3642 este proiectat pentru a fi utilizat atat in apa cat si in aer fara a necesita lubrifiere, si de aceea este utilizat cu precadere la masinile de prelucrare a produselor alimentare. Principalul material din componenta sa este fluoroplasticul, un material superior cu o buna rezistenta termica si chimica, dar si cu o buna rezistenta la uzura.

Rulmenti MLE

slidingMLERulmentii MLE, sunt rulmenti fara plumb realizati din materiale ecologice ce permit o proiectare compacta.

Inele si garnituri de etansare BEAREE

slidingSealRingsInele si garnituri de etansare realizate prin injectie.

BEARPHITE

slidingBearphiteBearphita este un material unic ce are in compozitie pulbere fina, de inalta calitate, din grafit natural. Datorita adaugarii pulberii de grafit se poate obtine o structura metalica cu o porozitate fina. Acest material are o remarcabila capacitate de a retine si a circula lubrifiantul, ceea ce il face ideal pentru rulmentii cu ulei.

BEARPHITE hidrodinamica

slidingHydrodynamicAtinge viteze mari rotatie, la precizii foarte bune, datorita efectului presiunii dinamice.

BEARPHITE SG

slidingSGNTN BEARPHITE SG este un rulment sinterizat, impregnat cu ulei, ce foloseste un lichid special pentru ungere. Acest lichid de ungere stabilizeaza momentul de rotatie al rulmentului pe o gama larga de temperaturi, ceea ce duce la o reducere a pierderilor de lichid si in final la imbunatatirea durabilitatii rulmentului. Pentru acest model se folosesc doua tipuri de lubrifianti: AL-1 pentru temperaturi normale si EU-1 pentru temperaturi mari. Rulmentii sinterizati impregnati cu ulei, ce folosesc aceste lichide speciale de lubrifiere, pot fi folositi intr-o gama larga de aplicatii.

Cere oferta