Curele de transmisie industriale

industrijski_1Sunt alcătuite din material rigid, însă totuşi elastic, care este rezistent la crăpături. Fibrele de poliester asigură o extindere minimă, o lungă perioadă de viaţă şi stabilitate a lungimii acestora. Carcasa curelei de transmisie este impregnată cu policloropren. Curelele de transmisie Codex sunt antistatice şi rezistente la căldură şi la frecare.

[/vc_column_text]
[vc_column_text][/vc_column_text]
[vc_column_text]Aplicaţii standard: Industrie generală, Maşini de lucru, compresoare, ventilatoare, maşini de suflat, Transportoare, Minerit, Maşini agricole.

Curele de transmisie căptuşite, cu profil îngust
Pe lângă caracteristicile generale ale curelelor de transmisie căptuşite, cu profil normal, curelele de transmisie căptuşite cu profil îngust au o putere cu până la 80%-90% mai mare. Fibrele de poliester asigură o putere şi o flexibilitate suplimentară care sunt necesare la sarcini mai ridicate. Reduc îndoirea, sunt antistatice şi rezistente la căldură şi la frecare.

Aplicaţii standard: Industrie generală, Maşini de lucru, compresoare, ventilatoare, maşini de suflat, Transportoare, Minerit, Maşini agricole.

Curele de transmisie Poli-V
Curelele de transmisie Codex Poly-V ating o putere cu 40% mai ridicată în comparaţie cu curelele de transmisie industriale obişnuite. Datorită aderenţei maxime nu există alunecări, datorită tensiunii statice reduse asigură o perioadă de viaţa mai îndelungată şi o îndoire redusă. Sunt extrem de flexibile şi recomandate pentru viteze ridicate de până la 60m/s. Înlocuiesc utilizarea seturilor de curele de transmisie în cadrul aceleiaşi aplicaţii.

Aplicaţii standard: Maşini de spălat, Maşini, Industria textilă.

Curele de transmisie pentru automobile
Datorită formei dinţate asigură o putere cu până la 30% mai ridicată faţa de cea a curelelor de transmisie industriale. Miezul de poliester este prelucrat la căldură. Fibrele îndreptate anizotropic din baza de policloropren asigură o flexibilitate ridicată şi rigiditate la suprafaţă. Cu un contact geometric mai bun între cureaua de transmisie şi carcasa acesteia se asigură alunecări mai mici şi o extindere mai redusă.

 

Aplicaţii standard: Industria generală, Motoare, Maşini agricole, Industria textilă.