Gama foarte vasta de produse fiabile comercializate, se adreseaza tuturor remurilor macroeconomice. Fie ca vorbim despre Industria Metalurgica, Agricultura, Industria Extractoare, etc. Implicarea si Devotamentul producatorilor genereaza cele mai bune solutii. Lucram pentru clientii nostri la cele mai inalte standarde.

Industria Aerospatiala

Interprinderile aeriene și spațiale colaborează în mod activ cu NTN-SNR. Rulmenți companiei echipeaza in mare parte programele, printre care European Ariane V și CFM 56 ,cel mai folosit motor cu reactie în lume prezent pe toate noile aeronave cu un singur culoar.
NTN-SNR ia parte la dezvoltarea de motoare de mâine, cum ar fi Leap X de la CFM. Compania este, de asemenea, un lider în productia rulmentilor de transmisie și rotor pentru elicoptere. Într-un
domeniu în care dezvoltarea, cercetarea și siguranță să iau dimensiuni superlative.

butoane-mici-model                butoane-mici-produse

Industria Agricola

Partenerul tau expert in Agricultura

Agricultorii trebuie să facă față unui mediu economic în schimbare rapidă, cu puternică concurență mondială, in acelasi timp adaptandu-se la reglementarile locale.

NTN SNR-combină apropierea fata de producatorii mondiali în mașini agricole cu perfectă cunoașterea a nevoilor utilizatorilor. Soluțiile noastre răspund la toate cerințele speciale ale masini agricole si sprijinim agriculorii spre o mai mare performanță și fiabilitate

butoane-mici-model               butoane-mici-produse

Industria Alimentara

Doar cateva sectoare au experimentat o astfel de transformare profundă
precum industria agro-alimentară: ingrediente noi, noi moduri de consum și de conservare, procese noi aparute la o rată din ce în ce rapida
in ultimii ani. In acesta schimbare de piață, facilitățile industriale trebuie
menține la ce-a mai înaltă performanță și fiabilitate pentru a garanta
productivitate si calitate susținută.

butoane-mici-model                butoane-mici-produse

Motoare Electrice

Orice mscare automatizata necesita un motor.

Diverse soluții si instrumente care pot fi  adaptate fiecarei aplicații: viteza, direcția de rotație, temperatura, accelerare sau decelerare amplitudine, senzori de poziție relativă.

butoane-mici-model               butoane-mici-produse

Industria Mineritului

Mentine o productivitate crescuta chiar si in conditi dure

Lucrul intr-o cariera extractiva se rezuma la mai mult decat extractia de zacamant. Un progres mecanic complet este necesar pentru obtinerea granulatiei materiei extractive.In fiecare dintre aceste etape, rulmenti joaca un rol vital.

butoane-mici-model               butoane-mici-produse

Aplicatii Miniere

Există o gamă largă de mașini grele folosite în industria minieră. Ele au nevoie de fiabilitate ridicată pentru funcționare continuă.

exemplu aplicatii miniere

butoane-mici-model               butoane-mici-produse

Industria Fabricarii Hartiei

Industria Cailor ferate

Industria Metalurgica

Industria Rafinarii zaharului

Industria Tratarii apei

Industria Energetica si Electrotehnica

Industria Auocamioanelor

Industria Auto