Rulmenti motoare cu reactie
aerospaceJetRulmenti motorului sunt in general impartiti in doua categorii de utilizare:
pentru arbori principali si pentru reductoare (sistem de antrenare auxiliara)
Tehnologia sofisticata este necesara pentru proiectarea si fabricarea lagarelor de osii principale, care sunt utilizate la viteze si temperaturi foarte ridicate.

 

 

 

Rulmenti Elicoptere
aerospaceHelicopterFunctionand cu multe piese rotative, elicopterele necesita diferite tipuri de rulmenti special conceputi.

 

 

Rulmenti Elice
aerospacePropellerSpecial conceputi acesti rulmenti axiali cu role sunt folositi pentru elice cu pas variabil. NTN este unul dintre putinii producatori care pot produce aceste tipuri de rulmenti axiali cu role.

 

 

Rulmenti Auxiliari

aerospaceAuxiliaryNTN produce si furnizeaza o mare varietate de rulmenti pentru a fi utilizati in generatoare, motoare, demaroare, pompe ocnbustibil, pompe de ulei, cabina, cicluri de produse, dispozitive alimentare auxiliare si alte componente ale aplicatiilor aerospatiale

 

 

Rulmenti Instrumente
aerospaceInstrumentIn scopul de a ghida avioane, rachete si sateliti cu precizie, giroscoapele si alte instrumente de navigatie reprezinta lucruri vitale. Pentru aceste instrumente, sunt necesari rulmenti cu frecare redusa, de inalte precizie si dirata lunga de viata.

 

 

Rulmenti pentru Dezvoltare Spatiala

aerospaceSpaceSatelitii si tachetele spatiale, necesita diferite tipuri de rulmenti creati in conformitate cu specificatiile speciale ale procesului de structura, de protectie, a materialelor de fabricatie. NTN este unul dintre producatorii de top pentru aceste aplicatii.