Rulmenti cu lubrifianti solizi pentru Masini Alimentare
foodRollingBearingRulmentii cu lubrifiant solid P-06 au un grad ridicat de siguranţă, întrucât lubrifiantul se solidifică termic, fiind adecvat pentru utilaje alimentare. Conform cu standardul USDA H1 şi in conformitate cu standardele FDA (US Food and Drug Administration)

 

 

Rulmenti pre-lubrifiati pentru Masini Alimentare
foodbearingUnitsAcest tip de rulment asigura un grad inalt de siguranta datorita umplerii cu lubrifiant conform cu standardul H-1 USDA

 

 

 

Rasini de precizie (produse BEAREE)

Acest grup de produse cuprinde o gama larga de aplicatii de procesare a alimentelor. Produsele BEAREE sunt fabricate pe baza de rasini de fluor si material plastic. Aceste produse sunt disponibile ca lagare cu alunecare, sigilii si lamele

Piese alimentatoare
foodPartsFeedersPiesele de alimentare asigura un mediu de igiena in timp ce acomodeaza functiile esentiale ale liniilor automate de prelucrare a produselor alimentare – stocare, aliniere si aprovizionare.

 

 

 

 

 

Piese alimentatoare

Piesele de alimentare asigura un mediu de igiena in timp ce acomodeaza functiile esentiale ale liniilor automate de prelucrare a produselor alimentare – stocare, aliniere si aprovizionare.

Suruburi de alimentare
foodFeedscrewsLinia de produse a suruburilor de alimentare converteste in mod eficient o miscare de rotatie in miscare liniara combinand poliamida, otel inoxidabil si un strat de acoperire rezistent la coroziune.

 

 

Cere Oferta